elmusa

Puchol II i Soro III s’avancen en la lligueta de Semifinals

Escala i Corda

Pilotaveu/Vila-real.

La primera partida enfrontava dijous a Bellreguard el vigent campió Soro III contra el millor jugador de la present temporada, Fageca. La primera part de la partida va estar igualada i els jugadors jugaren de tu a tu durant més d’una hora, però el campió de Massamagrell continua sent més sòlid que el de València, i es va escapar fins guanyar la partida 60-35 i aconseguir els 3 punts de la lligueta.

Per altra banda, ahir a Vila-real s’enfrontaven Miguel de Petrer, que ja sap el que és guanyar també aquest títol, contra un dels jugadors més en forma de la present temporada, Puchol II. La partida fou molt igualada fins l’arribada a 30 però a partir d’ací la regularitat en el joc de Puchol II i la mala sort en moments decisius per a Miguel que afectaren el resultat final, decantaren la partida per al de Vinalesa fins al resultat definitiu de 60 a 30. 

Les següents partides de la lligueta es disputaran dimarts que ve al Trinquet Tio Pena de Massamagrell, on s’enfrontaran Soro III i Miguel i dimecres a Guadassuar Puchol III contra Fageca.  

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article