Fem Pilota - Capçalera

Benifallim acollirà les finals de la lliga de perxa

Ratlles

PilotaVeu / Benifallim.
 
La lliga de Perxa continua endavant, acabades les fases regulars de totes les categories a falta de la disputa de dos partides que van ser suspeses per pluja en la primera categoria i una en la segona.

En primera categoria, Benimagrell és el líder amb 20 punts i amb una partida pendent per disputar. En segon lloc, a dia d'avui, és Sella B amb 19 punts i totes les seves partides disputades; els mateixos punts suma Sella A, això sí, amb una partida menys. I en quarta posició es troba Murla amb 15 punts i dues partides menys.

Aquests són els equips que disputaran les semifinals en la màxima categoria de perxa. Encara no podem concretar els encreuaments però sí que podem dir que s'enfrontaran el primer contra el quart i el segon contra el tercer, i aquest ordre es dirimirà després de la disputa de les partides suspeses, que són Murla - Sella A i Murla - Benimagrell.
 
Els encreuaments definitius de les semifinals de segona categoria tampoc es poden establir de moment, encara resta per disputar una partida que pot ser clau per a l'establiment de la quarta plaça, les tres primeres ja estan clares, i són les següents: En primer lloc queda l'equip de Sella D, en segon lloc, Mutxamel i Finestrat serà tercer. Per tant, una de les semifinals serà la que s'enfronten Mutxamel i Finestrat. Quan es dispute la partida suspesa per pluja, que enfronta Finestrat i Relleu coneixerem el quart classificat, que s'enfrontarà a Sella D a les semifinals.

En tercera ja esperen els finalistes, Benifallim i Sant Vicent el dia de la final.

D'altra banda, ja podem confirmar el poble que acollirà les finals de totes les categories: Benifallim. Aquestes es jugaran el cap de setmana de l'1 i 2 de novembre.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article