elmusa

Arriba l'hora de la veritat

Escala i Corda

PilotaVeu / València

Demà divendres 3 d’Octubre comencen els quarts de final del XXIX Campionat Individual Professional d’Escala i Corda – Trofeu President de la Generalitat Valenciana 2014. Un any més, els millors jugadors de l’especialitat estaran presents en els quarts de final del campionat, amb una bona barreja de veterania i joventut que haurà de decidir qui és el nou rei del mà a mà.

Són 8 els jugadors que inicien l’últim tram d’aquest dur camí cap a la final, molts d’ells ja saben què és jugar una final individual i inclús guanyar-la, com és el cas d’Àlvaro, Miguel i el vigent campió Soro III que és l’actual número u i el principal favorit per a revalidar el títol. També trobem subcampions com és el cas de Genovés II o Santi i dos joves que fa temps que destaquen molt com són Rodrigo i Puchol II.

Un gran ventall de jugadors amb diferents característiques jugaran les partides de quarts. La primerà serà al trinquet de Genovés demà divendres a partir de les 18:30 amb Miguel de Petrer contra Rodrigo de Benidorm i conclourà diumenge al trinquet d’Alzira amb les  dos últimes partides dels quarts. 
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article