Fem Pilota - Capçalera

Cites importants dijous i divendres a la Safor

Raspall

PilotaVeu/La Safor

En plena tronada, gaudir de bona pilota, ja que la programació de partides és molta i variada. Però aquesta setmana cal remarcar dos partides: dijous la Final del Trofeu de Festes de Bellreguard, al trinquet El Zurdo, que enfrontarà les màximes figures de l’especialitat, Moltó i Dorin contra Punxa i Alberto, i divendres semifinal del trofeu sub-23 a Piles.

Partida d’alta volada la de Bellreguard. Punxa, que ix d’una lesió  de trencament de menisc fa escassament  un mes, ja ha recuperat la seua millor forma, i torna a ser eixe magnífic jugador atrevit per a la volea, de potent  bot de braç i estil clàssic. L’acompanyarà un veterà de la disciplina, el jugador més simpàtic de la nòmina professional del raspall, el gran Alberto, que té una magistral mà esquerre per avortar qualsevol possibilitat de quinze de l’equip rival. Però s’hauran d'esforçar molt si volen guanyar, ja que enfront tenen un poder físic i tècnic com és Moltó, que ben acompanyat per la potent raspada i intel·ligència de Dorin, plantaran batalla a les lloses del trinquet de Bellreguard.

L’altra cita important, divendres. Si de l’anterior partida dèiem que jugaven les màximes figures, en la segona semifinal del campionat individual sub-23 de raspall jugarà el futur de la pilota, que no és poca cosa.
 
 
S’enfrontaran a partir de les 5 de la vesprada Brisca d’Oliva contra Ian de Senyera. Dos jugadors de físic i potent pegada. Brisca, per la seua condició de mitger, buscarà la velocitat i guanyar metres per aconseguir el quinze ràpid, mentre que el de Senyera farà un joc més constant, procurant mantindre el rival el més cap arrere possible per tal d’incomodar-lo i buscar la força per a trobar el quinze.

El guanyador d’aquesta partida l’espera Jordi d’Orba que va guanyar dimarts a Oliva a Caxu de Genovés.

 

Comentaris

Xavi Alberola La Valldigna
1.

A Bellreguard; victòria de Moltó i Dorín 25 per 20 contra Punxa i Alberto. Excel.lent partida i molta emoció després d'anar perdent Moltó 3 jòcs per cap.

Comenta aquest article