elmusa

Jordi d'Orba primer finalista

Raspall

Pilotaveu/Oliva
 
El jove jugador d’Orba va guanyar al mític trinquet d’Oliva la primera de les semifinals del campionat individual sub-23 de raspall a Caxu de Genovés.

Va començar Caxu avançant-se en el marcador 15 a 5. Quan pareixia que tot estava favorable perquè Caxu s’emportara la victòria va aplegar la reacció del d’Orba, que molt concentrat i explotant el seu potencial físic i la imponent pegada ha aconseguit igualar la partida a 15.

Arribava el moment  més emocionant de la partida, i en l’ambient es palpava la tensió. S’esperava que Caxu reaccionara, però tot i l’intent no ha pogut en un Jordi mentalment molt concentrat  que havia aconseguit refer-se de l’adversa situació i començava a veure’s amb un peu i mig dins l'esperada gran final.

I així ha sigut, el de la Marina Alta ha aconseguit capgirar per complet la semifinal  i ha sumat tots el jocs consecutius, guanyant a Caxu 25 per 15.

Molt bona partida s’ha pogut veure al trinquet d’Oliva i que ha donat a Jordi el bitllet per a la gran final del campionat individual sub-23 de raspall 2014 al trinquet de Castelló de Rugat el proper 8 d’octubre.

El rival de Jordi eixirà de l’altra semifinal que es jugarà aquest divendres 3 d’octubre al trinquet de Piles, on s'enfrontaran Brisca d’Oliva contra Ian de Senyera. Partida de segur molt emocionant, ja que tots dos, eren principals aspirants al títol.

S’esdevé una segona semifinal  d’alt voltatge aquest divendres a Piles per dilucidar l’altre finalista que s’enfrontarà a un Jordi pletòric que aplega a la final amb molta il·lusió, ganes i motivació.

No pot pintar millor aquesta fase final d’aquest prestigiós campionat que enaltirà el nou rei del raspall sub-23.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article