elmusa

Àlex i Puchol II s’adjudiquen el IX Trofeu Frontó de la DV

Àlex i Puchol II s’adjudiquen el IX Trofeu Frontó de la Diputació de València

Frontó

La parella de Paterna va superar la del Puig formada per Álvaro i Montesa  per 41-34 en la final celebrada aquest diumenge

PilotaVeu / El Puig

L'equip de Paterna de Puchol II i Álex s'ha proclamat campió del IX Trofeu Frontó President de la Diputació de València després d'imposar-se en la final sobre la parella del Puig d'Álvaro i Montesa pel resultat de 41-34. La partida es va disputar al migdia d'aquest passat diumenge al Frontó Municipal del Puig, que va registrar un ple absolut.

Els dos equips completaren una actuació destacada i va ser la major potència de pegada de Puchol II i Álex  que va decantar la final.

En els primers compassos els dos equips eixiren parells en prestacions i protagonitzaren multitud d'intercanvis que foren correspostos amb nombroses ovacions per part de l'afició.

A partir del 14-11 favorable a Puchol II i Álex, el domini de l’equip de Paterna sí que va ser més evident. Puchol II i Álex manteniren la tàctica d'explotar el seu contundent colp, però Álvaro i Montesa no els pugueren seguir el ritme i l'electrònic evolucionaren fins el 26-16.
 

Després d'açò, Álvaro i Montesa decidiren arriscar i la seua qualitat i encert els va permetre reduir el desavantatge a solament 4 punts (34-30). Però Puchol II i Álex no acusaren la pressió i en el tram final tornaren a destapar el pot de les essències per a proclamar-se campions pel definitiu 41-34.

El lliurament de trofeus va estar presidit per l'alcalde del Puig, José Miguel Tolosa. També participaren en l'acte els alcaldes de Faura i Vinalesa, Toni Gaspar i Julio Martínez, així com Maria Ángeles Medrano, que va representar  la Diputació de València.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article