Fem Pilota - Capçalera

La lliga de Perxa perfila la fase final

Ratlles

La XXV Lliga de Perxa - Trofeu Diputació d’Alacant, perfila la seua fase final ja que en estos moments es disputen les últimes partides de cada lligueta.

En la màxima categoria, tan sols resta una jornada per disputar, que tindrà lloc la setmana que ve. Ja es coneixen els que seran els equips semifinalistes però no l’orde de classificació que és vital per a establir l’encreuament d’esta nova fase. Les formacions que accedeixen a les semifinals són les de Benimagrell, Sella A, Sella B i Murla. Això sí, haurem d’esperar com a mínim fins a la disputa de l’última jornada per a dirimir els encreuaments, i cal recordar a més, que queda una partida pendent per disputar de la jornada 8a que també serà important a la fi, entre Murla i Sella A.

Resultats última jornada:
Benimagrell 10 - 0 Tibi
Sella A 10 - 5 Sella B
Alcoi 3 - 10 Murla

La segona divisió compta amb totes les seues partides disputades, i encapçala la classificació l’equip de Sella D. En estos moments, disputarien la ronda de semifinals, el propi líder, Mutxamel, Finestrat i Sella C, i en este orde, que podria variar perquè encara queda una jornada i la diferència entre tots ells no és insalvable.

Resultats última jornada:
Sella D 10 - 7 Mutxamel
Sella C 7 - 10 Finestrat
 

El cap de setmana de l’11 i del 18 d’octubre es disputarà la ronda de semifinals en estes dos categories. La tercera categoria, que no disputarà esta ronda, ja que els dos millors equips de la lligueta disputaran directament la final, i estes són les formacions de Benifallim i Sant Vicent, en una partida que es preveu molt igualada ja que inclús ambdós equips van acabar la lligueta empatats a 13 punts.

Fedpival


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article