Fem Pilota - Capçalera

Els equips de Moltó i Puchol II a la final del Trofeu Mixt

PilotaVeu/La Llosa de Ranes. 

Gran expectació de públic ahir al trinquet regentat per Balduino per a veure la segona semifinal del II Trofeu Mixt Mancomunitat de Municipis de La Costera – Canal.

La gent que es va acostar ahir de vesprada al trinquet de La Llosa de Ranes va poder gaudir de dues bones partides, una d’escala i corda i l’altra de raspall. Que no defraudaren el nombrós públic que es va desplaçar al trinquet de La Costera.

En la partida que va obrir la vesprada s’enfrontaven la parella de Puchol II i Félix contra Pere Roc II (que substituïa Soro III, lesionat), Pere i Tomás II. La parella sempre anava per davant en el marcador però el trio de Pere Roc no va tirar la tovallola en ningun moment i va igualar la partida iguals a 55. I amb la igualada a 55 el joc més disputat i més bonic de tota la partida, un joc de poder a poder on haguera pogut guanyar qualsevol dels dos equips, però al remat, 60 a 55 per a Puchol II i Félix.
 

Protagonistes de la Primera partida junt el trinqueter Balduino. Fotografia: David Sarasol

I per tancar la vesprada, era l’hora del raspall on s’enfrontaven Waldo i el jugador local Sidahmed contra Moltó i Alberto. Una partida que va mostrar més desigualtat en el marcador. Durant la partida poderem observar  que Moltó travessa per un fantàstic estat de  forma i que  si està  ben acompanyat per un veterà de luxe com Alberto que comptava amb punts quasi totes les pilotades que tocava, és difícil plantar-los cara.  Waldo no va poder fer res davant del contraris que estigueren tota la partida molt ben compenetrats, però com és normal amb ell, i encara que la pilota no estava de la seua part, va lluitar fins l’últim quinze. El marcador no va reflexar la partida que es va veure al trinquet, ja que Waldo pergué un joc de val net i l’altre de val i quinze. Finalment Moltó i Alberto 25- 10 Waldo i Sidahmed.
 

Protagonistes segona partida junt al Trinqueter. Fotografia: PilotaVeu

La final tindrà lloc al trinquet de Genovés el pròxim dilluns a partir de les 16.45 de la vesprada. En la primera partida Genovés II i Dani s’enfrontaran a Puchol II i Félix en la final de l’escala i corda. I en la final del raspall serà Marrahí i Sanchis contra Moltó i Alberto.   

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article