elmusa

Canari guanya a Piles i hui a Bellrreguard finalitzen els octaus

PilotaVeu/La Safor.

L’activitat de l'Individual no para. Ahir tenirem el duel Escoto contra Canari al trinquet de Piles en el que Canari es va endur la victòria per 25-10. Un Canari pegador va ser superior a un Escoto que ho va intentar  però no va tenir el seu millor dia. 

Hui, al trinquet El Zurdo de Bellreguard, a partir de les 5h de la vesprada, podrem vore l’enfrontament entre Guille d’Alzira i Sanchis de Montesa.
 
Una partida d’intriga, ja que Sanchis, és mitger i esquerrà, cosa que no és usual la disciplina del mà a mà, i que per tant, sempre desplegarà un joc que desconcertarà al seu rival.
 

Clica damunt de la fotografia per vore la seva fitxa. Fotografia: Jose Tomé

Però Guille ve preparat. Fa dues setmanes Guille i Sanchis es van desafiar en una partida mà a mà que va guanyar el d’Alzira per un marcador de 25 per 10, però en la pilota les coses no són mai matemàtiques, tot pot pegar moltes voltes, i per tant, com deia, l’intriga està present. Aquestes setmanes els jugadors s’han preparat de valent per a la competició, i aquest enfrontament demostrarà qui s’ha preparat millor per a l’ocasió.
 

Clica damunt de la fotografia per vore la seva fitxa. Fotografia: Frediesport
 
Per tant, hui al Zurdo de Bellreguard ens aguarda un gran enfrontament entre un dels millors mitgers del raspall actual i un dels rests més en forma de moment.
 
Tens una cita amb el raspall, viu l’emoció del mà a mà! 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article