elmusa

Bicorb assalta la primera posició de la Lliga Bankia de Raspall Femení

PilotaViu / FPV / Bicorb.
 
La huitena jornada es va viure en el trinquet de Bicorp, fet que varen aprofitar la parella local per a derrotar al Borbotó A, fins ahir primeres classificades, i assaltar la primera posició de la Lliga Bankia d'Elit.
 
El recinte de Bicorb va ser l'escenari la vesprada d'ahir diumenge de les partides corresponents a la jornada del campionat de raspall femení. En la primera d'elles es possava en joc la primera plaça de la classificació, que tenia el trio de Monica, Anabel i Amparo, jugadores del Borbotó A. L'equip del Turismo Rural Bicorb , format per Mar de Bicorb i Victoria de València, ocupava el segon lloc, però el resultat final de 15 a 40 favorable a la parella les atorgava els tres punts en joc, i amb ells el liderat del grup.
 
La segona partida de la vesprada es tancava amb el mateix resultat que l'enfrontament d'anada entre l'Ajuntament de Beniparrell i l'Alqueria d'Asnar, 40 a 15 per a les germanes Ana i Noelia del club de l'Horta Sud. Erika i Myriam, components de la formació alacantina, queden ja despenjades de la lluita per la tercera plaça, que ocupa Beniparrell, i ocupen la quarta plaça, amb només dos punts per damunt del cinqué lloc, que els faria jugar pel descens.
 
El Borbotó B i el Carraixet Tavernes Blanques tancaven la jornada amb la partida més renyida de les tres jugades ahir a Bicorb. El 40 a 30 final feia repartir-se els punts entre els dos equips. Qui guanyava l'enfrontament, el segon equip del club de Borbotó, sumava dos punts al seu caseller, mentre que la parella de Tavernes s'emportava un valuós punt en aplegar a 30. Les dues jornades restants del campionat seran determinants per a saber qui ocupa la quarta plaça, que permetria jugar semifinals, i qui ocupa la cinquena i sisena, que jugaran entre si una eliminatòria per a evitar el descens.
 
Classificació Lliga Bankia - 8ª jornada:
1.-Turisme Rural Bicorp A - 19 pts
2.-CPV Borbotó A - 18 pts
3.-Ajuntament de Beniparrell A - 16 pts
4.-CPV Alquería d'Asnar A - 8 pts
5.-CPV Borbotó B - 6 pts
6.-Carraixet Tavernes Blanques A - 5 pts

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article