Fem Pilota - Capçalera

Borbotó i Quart de les Valls finalistes de l’Edicom de Galotxa

Paco Durà/Quart de les Valls.
 
Els equips de Borbotó i Quart de les Valls s’han classificat per a la final de la Copa Edicom de galotxa, que es disputarà a Meliana el proper dia 14 desembre. I en juvenils la final també tindrà un equip de Quart de les Valls, que s’enfrontarà al de Massalfassar.
 
Al carrer València de Quart de les Valls, amb molt d’ambient, s´ha vist com l´equip local, Montesa, el Xato, Juan Antonio i el feridor Bervis, ha sigut netament superior a d’Albuixech (Lucha, Samuel, Samper i el feridor Carlos). I la victòria de Quart per 70-10 denota l’efectivitat d’uns i d’altres, encara que el resultat haja sigut massa significatiu, perquè Albuixech ha lluitat en la majoria de quinzes, encara que caigueren quasi sempre en contra seua.
 
Era d´esperar que els de Quart feren valdré el seu millor coneixement d’un carrer, on els equips visitants, en general, no solen fer molts jocs. El feridor és peça fonamental i ací Bervis ha estat fenomenal. Com també els seus companys, cadascú en el seu lloc. Montesa ha brodat el joc i ha entusiasmat als aficionats, fins el punt de que un d’ells li ha tirat la jaqueta després d´un quinze dibuixat. El Xato també ha alçat moltes ovacions. I Juan Antonio ha complit molt bé davant.
 
Front això els jugadors d’Albuixech, malgrat la seua brega i la seua classe, que sense dubte la tenen, no han pogut fer res, perquè tenien davant uns rivals més veterans que han tirat d’ofici i un carrer en els que solen caure la majoria d’equips, per molt bons que siguen.
 
Borbotó dona la sorpresa
 
Borbotó ha donat la sorpresa i ha eliminat Beniparrell, un equip que d’eixida era considerat un dels favorits a guanyar l’Edicom. Però Julián, Jose i Castelló han plantejat una partida amb molt d’encert. Davant Roberto, Herrera, Ponce i el feridor Toni.
 
I malgrat el resultat d´anada que fou de 70-55 favorable a Borbotó. Aquest equip ha arribat a 60 “tantos”, després que tots dos equips guanyaren sempre el joc del bot. Per això, els de l´Horta Nord s´han classificat merescudament per a la final, en la que es voran les cares amb Quart de les Valls. Una final que quasi ningú no esperava i que ha trencat molts pronòstics.


    

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article