Fem Pilota - Capçalera

Puchol II i Roberto s'enduen el Trofeu Diputació de València de frontó

Javier Cid / Almussafes.

Puchol II i Roberto han vençut el XIIé Trofeu Diputació de València de frontó després de derrotar en la final, disputada al frontó municipal d'Almussafes, a la parella de Pere Roc II i Pasqual per un marcador de 41 a 34. Puchol II es fa així amb el seu cinquè campionat de frontó Diputació de València i revalida el títol. El frontó d'Almussafes ha presentat un aspecte formidable, ple de gom a gom per a una final que no ha defraudat.

La partida ha començat amb l'equip blau, format per Pere Roc II i Pasqual (Ajuntament de Xest), per davant. L'equip de Vinalesa patia l'esquerra de Pere Roc II i el seu domini dels colps a dos parets. Així, a poc a poc, els de Xest s'han posat per davant en el marcador fins el 8-14. No obstant això, Puchol II i Roberto, ue mai es despenjaven del marcador, han anat apropant-se fins igualar a 18 i després passar per davant per primera vegada per posar el 21-20.

A partir d'eixe moment, la partida ha canviat. Roberto ha començat a sentir-se més còmode al començar a restar per dalt i Puchol II arribava a tot i amb la precisió que li caracteritza. En canvi, Pere Roc II i Pasqual han anat a menys i, malgrat els seus constants intents d'apropar-se amb pilotades de nivell, els rojos estaven bàrbars i aconseguien rematar els punts.

Els de Vinalesa s'han distanciat en el marcador amb el 32-25 i, seguidament, 38-28. Ja amb deu punts de diferència, s'antojava molt complicada la remuntada. Tanmateix, uns quants bons traures de Pasqual i algunes pilotades potents i precises de Pere Roc II han maquillat el marcador, que ha finalitzat amb 41 a 34 a favor de Puchol II i Roberto.

El duet de Vinalesa s'emporta així el títol del frontó d'Almussafes i Puchol II li guanya el seu duel particular a Pere Roc II, probablement els dos rests més en forma del circuit professional, que lluitaran pel recent estrenat Individual d'escala i corda.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article