elmusa

Quinze de... Mar: ‘El meu somni és jugar a One Wall als EUA amb les millors jugadores’

Mar de Bicorb Pilotari

PilotaVeu / València.

Mar Giménez Gascó, més coneguda com Mar de Bicorb en el món de la pilota, és jove, molt, molt jove. Va nàixer un 10 de juliol de l’any 2000 a Bicorb, el poble del gran jugador de raspall Armando. A la seua curta edat ja està considerada com una de les millors jugadores de raspall de l’actualitat i molts pensen que dominarà la modalitat junt a Ana de Beniparrell en els pròxims anys. També juga amb destresa a One Wall, modalitat internacional que l’ha portada a viatjar per molts països europeus per a recollir èxits, com a l’últim Open de Bèlgica, on va ser la millor de totes i va aconseguir endur-se el títol. El pròxim 10 de març tornarà a ser part d’un dia històric i inèdit a Pelayo, amb la partida mixta que jugarà amb Sanchis contra Ana de Beniparrell i Moltó, l’actual número 1 de raspall masculí.

1. Un entrenador?
Actualment és el meu pare, però he tingut entrenadors com Pascual Gandia, Armando i Mario que m’han ensenyat molt.

2. Amb qui jugues més a gust?
Amb Victòria, la meua companya en l’últim campionat per parelles de raspall i la meua companya de One Wall, perquè em duc molt bé amb ella i ens complementem molt bé. També amb Estefania de Bicorb, amb qui he jugat alguns campionats de raspall.

3. Una partida que recordes?
En la modalitat de raspall una partida que recorde és la què férem en Pelayo, que era la primera partida femenina que es jugava allí. Va ser una experiència molt bonica. En One Wall, la partida de la final del l’Open d’Espanya, perquè vaig treballar molt per a arribar a ella.

4. Un somni?
En raspall m’agradaria aconseguir el campionat de trios amb el club de Bicorb. En One Wall el meu somni és arribar a jugar en els Estats Units amb les millors jugadores.

5. Quin diries que és el teu punt fort?
Tant en One Wall com en raspall crec que és la treta.

6. Un trinquet?
 El trinquet de Bicorb, en el que he crescut.

7. Una pel·lícula?
 Los juegos del hambre.

8. Un cantant preferit?
Melendi.

9. Una sèrie de televisió?
 Modern Family.

10. Menjar preferit?
Paella.

11. Pilotari preferit?
Armando.

12. Un altre esport?
El tennis.

13. Un referent en l’esport?
Carolina Marín

14. Un lloc per a escapar-se?
La muntanya amb els amics.

15. Una anècdota?
Quan tenia 7 anys recorde un dia que jugant a raspall un campionat de jocs escolars feia tan de fred que em feien molt de mal les mans quan colpejava la pilota i no volia jugar. Armando va haver de fer foc amb papers perquè se’m calfaren les mans i així poguera continuar jugant.

Per a llegir més entrevistes d’esta secció accedeix ací: Quinze de...
 

Mar fent la treta de One Wall.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris

Comenta aquest article