Fem Pilota - Capçalera

El futur de PilotaViu, en mans dels lectors

Editorial

Des del 9 d'octubre de 2014 l'equip de PilotaViu hem treballat ininterrompudament per donar visibilitat al nostre esport. Amb l’objectiu d’arribar al màxim públic possible, hem informat sense restriccions, des de tots els àmbits, tractant la pilota amb la normalitat que correspon a un esport “normal”.

Durant este temps han sigut nombrosos els col·laboradors que ens han enviat resultats, fotos, notícies o opinions, que ens han ajudat enormement i pels que només podem tenir que infinit agraïment.

Al mateix temps, el suport de diverses empreses, institucions, entitats, ajuntaments, clubs... juntament amb l'aportació d'alguns aficionats en la campanya “Travessa per PilotaViu” ha sigut importantíssim per al projecte. Però malgrat els esforços, necessitem encara més suport econòmic per a consolidar el projecte.  

Per este motiu, volem fer-vos partícips com a lectors que necessitem la vostra col·laboració per a seguir informant-vos dia a dia de tot el que ocorre al món de la pilota. 

Amb tot, rellancem la campanya d’aportacions “Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!” amb l'esperança que PilotaViu, el diari digital de la pilota, continue a ple rendiment.

Per fer la teua aportació i contribuir a assegurar la viabilitat del projecte, punxa en: 
 
Travessa

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article