Editorial Ulisses

Editorial

La continuïtat de PilotaViu està en risc. És una notícia que mai ens haguera agradat donar però el ben cert és que la viabilitat del projecte cada vegada es fa més complicada.

Des del 9 d'octubre de 2014 que PilotaViu -en aquell moment PilotaVeu- ha volgut donar visibilitat a un esport que ens estimem i pel qual hem fet grans sacrificis. Com la majoria de diaris digitals, PilotaViu ha oferit tota la seua informació gratuïtament, sense excepcions. El nostre temps i la nostra dedicació es va enfocar en crear un diari exclusiu de la pilota, en un moment en el qual estava a fosques. Canal 9 havia tancat i PilotaViu sorgia per a arribar al màxim d'aficionats i tractar de fer-ne de nous, informant des de tots els àmbits possibles amb l'objectiu de ser més que un diari, perquè una de les nostres màximes és que la pilota és més que un esport.

Confiàvem que eixe temps i eixa feina invertits anara traduïnt-se, a poc a poc, en una recompensa. Una recompensa que ha arribat en forma de col·laboracions d'alguns aficionats que han enviat resultats, fotos, notícies o opinions, que ens han ajudat enormement i pels que només podem tenir que infinit agraïment. A nivell econòmic, empreses patrocinadores de la pilota i entitats públiques han posat el seu granet d'arena per què veien en PilotaViu una plataforma que servia per a multiplicar la seua vinculació en la pilota.

Però la realitat és que tot això no ha sigut suficient per a consolidar econòmicament el projecte. Ens costa -i molt- parlar d'estes coses però crèiem que el més honest era informar als nostres lectors de la situació abans d'abandonar. Ens agradaria fer-los entendre que tot el treball fet fins ara i el que ens agradaria continuar fent, té un cost, sense comptar altres despeses que se'n deriven. És per això que fa uns mesos vam encetar una campanya de donatius per què els lectors aportaren una quantitat econòmica, almenys 12€ a l'any, és a dir, 1€ al mes. Tanmateix, la campanya no ha resultat efectiva fins al moment i el pas dels mesos ens fa replantejar-nos la continuïtat.

Amb tot, rellancem la campanya de donatius amb l'esperança que PilotaViu, el diari digital de la pilota, continue a ple rendiment. Si vols fer la teua aportació i assegurar la viabilitat del projecte, punxa en X. 

 La continuïtat de PilotaViu en la mà dels lectors

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article