elmusa

#1anypilotaveu

Editorial

El pròxim 9 d’octubre els valencians i valencianes celebrem la diada del nostre poble. Concretament 777 anys del seu naixement i possiblement també 777 anys de l’aparició d’un dels principals eixos vertebradors de tot el territori valencià, la pilota valenciana.

Però a més a més aquest any, el proper divendres, tindrà per als aficionats de la pilota un caràcter especial: el primer aniversari de PilotaVeu, el diari digital de la pilota valenciana.

No ha sigut gens fàcil aquest primer any de vida, però amb gran el treball i la constància dia a dia del nostre equip, la confiança dels nostres lectors/es i gràcies a l’aportació de tots els col·laboradors i patrocinadors, hem aconseguit que aquest projecte necessari siga tot un referent. Un projecte innovador, obert a tothom, on la participació ha destacat des del primer dia i on, a poc a poc, hem complit els nostres objectius: ser la veu de la pilota valenciana i contribuir així a la necessària promoció i difusió del nostre esport.

No obstant això, el pròxim any volem anar més enllà, volem, com no, continuar creixent i continuar millorant  per a complir un nou i necessari objectiu, consolidar el projecte. Però per a complir-ho necessitem la col·laboració i confiança de tots i totes, aficionats, jugadors, trinqueters, clubs, escoles, empresaris, patrocinadors, entitats, associacions...   perquè entre tots la pilota valenciana torne a entrar en totes les cases, i contribuir a seguir amb el mateix somni ferm, que el nostre esport, la pilota valenciana torne a ser algun dia el nostre esport.

Amunt la pilota! 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article