elmusa

Naix PilotaVeu, La Veu de la Pilota Valenciana

Editorial

El 9 d’octubre del 2014 veurà la llum La Veu de la Pilota Valenciana, un nou diari digital exclusiu del nostre esport autòcton.

PilotaVeu vol donar a conèixer, amb un sol click, tota l’actualitat de la pilota valenciana d’una manera plural i objectiva sense deixar de banda cap modalitat de Pilota Valenciana, però amb especial seguiment a les dues modalitats que compten actualment amb nòmina professional: El Raspall i l’Escala i Corda.

El  nostre objectiu és convertir-nos, amb la confiança dels nostres lectors/es, en el nexe d’unió informatiu de tot el món de la pilota valenciana, i contribuir en  la necessària promoció i difusió del nostre esport autòcton.

El nostre diari comptarà amb nombrosos col·laboradors que ens mantindran informats a cada instant de tot el que passa als diferents carrers, frontons i trinquets de tot el territori valencià.

També volem convidar tots els jugadors, clubs i aficionats de totes les modalitats i llocs d’arreu del país a col·laborar al diari. Ho podeu fer enviant escrits, fotos, vídeos, etc., al nostre correu redaccio@pilotaveu.com, ja que tots i totes sou la pilota valenciana, i aportant la vostra informació o visió del nostre esport contribuireu perquè siga cada dia més visible.
 
Així que, a partir del 9 d’octubre, Va de bo! 

Comentaris

Jacint Vic
2.

Començar, o iniciar, tant debò.
Sigueu molt benvinguts, el País Valencià, necessita iniciatives com la vostra, fan molta falta per entendre, molta gent que no pot dir rés i els volen fer callar.

Comenta aquest article