Fem Pilota - Capçalera

Ens ha deixat Juliet d’Alginet un dels grans de la pilota valenciana

També ens ha deixat Antonio Miralles 'Canana'

Pilota Món

Paco Durà. 

La mort de Juliet d’Alginet, ocorreguda esta vesprada a sa casa a Alginet, deixa el món de la pilota sense un dels seus grans referents, en un dia de dol complet per a l’afició, ja que s’ha conegut també la noticia de la mort del marxador de Genovés Antonio “Canana” la matinada del divendres. 
 

Antonio Canana durant el seu homenatge. Fotografia: Ximo Martí 
 
Juliet estava a punt de complir els 90 anys i últimament havia passat moments delicats, degut a una greu malaltia, encara que anava passant prou bé, després d’haver estat ingressat uns dies a l’Hospital de La Ribera. Però els darrers dies s’havia agreujat el seu estat i segons fons de la familia, ahir va entrar en estat de coma i ja no ha retornat, fins que ha faltat esta vesprada.
 
La família acomiada el dol en sa casa, Avinguda. Reis Catòlics, 19 d’Alginet, fins que a les cinc de la vesprada de demà, diumenge tindrà lloc el soterrament. 


 

Comentaris

Loles
1.

Unes pèrdues importants per al món de la pilota. Afortunadament, a l'arxiu de RTVV vetlem per a que les seues imatges perduren. No fa molt vaig tindre la sort de digitalitzar un reportatge sobre Juliet d'Alginet gravat a sa casa i emés en Desembre de 1989.

Comenta aquest article