elmusa

Doble victòria blava en les finals del F. José Luis López

PilotaViu / València.

L'últim trofeu mixt de l'any. Dissabte a Pelayo es va poder gaudir de partides de màxim nivell de raspall i escala i corda en les finals d'este jove però consolidat campionat, que enguany es disputava per tercera vegada.
 
La vesprada començava amb l'enfrontament a raspall. De roig eixia l'equip de Moltó, Canari i Gabi, que finalment res van poder fer contra l'equip de Sergio, Brisca i Lorja. L'equip del rest del Genovés es va imposar per 25-10.

Va ser una partida igualada al principi, fins arribar a l'empat a cinc. El tercer joc va destacar com especialment vistós, però tot i l'avantatge blau des del dau, l'equip de Moltó, Canari i Gabi va saber deixar la igualada a 10 en el marcador.

La reacció de Sergio, Brisca i Lorja no es va fer esperar. A partir del cinqué joc van jugar amb gran domini i confiança, i anul·laren als rivals fins deixar el 25-10 definitiu al marcador.


Brisca és el mitger de l'equip vencedor. Foto: Funpival.
 
Pel que fa a l'escala i corda, també ací va ser l'equip blau el que es va emportar el triomf. L'equip de Genovés II, Javi i Carlos no va poder superar a l'equip de De la Vega, Félix i Tomàs II, que s'imposaren amb un resultat de 60-45.

Una partida de quinzes llargs i treballats, amb menys domini que a l'anterior. Amb el 45-30 en el marcador, semblava que la partida cauria del costat roig, però De la Vega, Félix i Tomàs II van imposar el seu joc, fent que els de roig no tornaren a sumar. Al remat, un 60-45 i un nou títol que suposa, entre altres coses, un reconeixement per a un De la Vega més que consolidat com a jugador en esta modalitat.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article