elmusa

Pere Roc II i Félix es revengen i arriben a la final del Mixt Savipecho

Escala i Corda

PilotaViu / Bellreguard.

Ironies de l'esport. Si el passat dimecres Puchol II i Santi s'imposaven a Pere Roc II i Félix en l'última partida de la fase prèvia, en la semifinal de diumenge a Bellreguard la cosa ha anat d'una altra manera.

Aquella partida, que veia amb aura de revenja de l'individual pel fet que els dos rests venien de disputar la final d'aquella competició, va finalitzar amb el mateix resultat, 60-55, i mateix vencedor, Puchol II.

La partida de Guadassuar, però, va deixar una xicoteta sorpresa. I és que l'emparellament havia de repetir-se en semifinals, ja que l'equip de Pere Roc II i Félix era el que tenia millor resultat d'entre tots els eliminats. Una segona oportunitat que havia de resoldre's diumenge a Bellreguard.

I els de la Marina han sabut aprofitar esta nova oportunitat eliminant als seus botxins en quarts. Una revenja que els permet accedir a la final del torneig en vèncer el nou enfrontament amb un clar resultat de 35-60. La parella blava ha sabut desarmar als seus rivals i imposar el seu joc amb contundència. Puchol II no ha tingut el seu millor dia i tant Pere Roc com Félix ho han sabut aprofitar.

D'esta manera, s'enfrontaran a Francés, Pere i Monrabal, que van véncer a Soro III i Javi amb un ajustat 60-55.

La jornada ha finalitzat amb la partida de raspall, on Sergio i Tonet IV s'han imposat a Ian i Raúl.

Les finals del Mixt Savipecho es jugaran, junt a la partida de raspall, diumenge 17 de novembre al trinquet d'Oliva.

Per a consultar totes les notícies del campionat, punxeu ací: VI Trofeu Mixt Savipecho

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article