Fem Pilota - Capçalera

Els equips de Pablo i Francés accedeixen a la final del Savipecho en una gran vesprada de pilota

PilotaViu / Pedreguer.

Gran vetlada la viscuda ahir en Pedreguer, on es disputà la primera semifinal del Trofeu Mixt Savipecho. Es va jugar una sessió doble amb les dos modalitats, i en els dos casos, els marcadors van arribar ajustats fins al final.
 
En l'enfrontament a raspall. Pablo i Brisca s'imposaren a Vercher, Sanchis i Ricardet pel resultat de 25-20.

La partida va començar amb domini de la parella, que va fer el primer joc amb comoditat i va poder imposar-se en els dos següents, deixant el parcial a 15-0.

Però el trio estava jugant bé i no deixava que l'equip roig s'imposara amb comoditat. A partir d'aquell moment van traure més forces i feren tres jocs seguits fins empatar el marcador.

L'últim tram de la partida va estar dominat per la treta. Al remat, la parella s'imposava per 25-20 i ja te un lloc en la final del torneig.

Pel que fa a escala i corda, Francés, Pere i Monrabal II van eliminar a Soro III i Javi amb un altre resultat ajustat, 60-55. La partida d'escala i corda es podrà reviure diumenge al programa d'À Punt Mèdia «Va de Bo».
 

Francés, Pere i Monrabal ja estan en la final. Foto: Fedpival

Un enfrontament que començà amb domini del trio, però la parella els seguia de prop sempre. L'equip blau aconseguí un avantatge de dos jocs que va mantindre fins al 30-40, moment en que la parella es vingué cap avant i aconseguí igualar el marcador.

De la igualada a 40 es va passar a un tram de domini roig, que eren els qui passaven a tindre l'avantatge de dos jocs.

El trio va reaccionar i finalment s'emportà la victòria, si be la parella va tindre val en dos ocasions per a finalitzar la partida amb 55-50.

Finalment no ho aconseguiren, i Francés, Pere i Monrabal II són els primers classificats en la seua modalitat per a la final de Piles, prevista per a diumenge 18 de novembre.

Abans vindrà la segona semifinal, que es disputa hui diumenge 11 de novembre al trinquet de Bellreguard. La primera partida és a escala i corda, on Puchol II i Santi tornaran a enfrontar-se a Pere Roc II i Fèlix. En raspall, Ian i Raül hauran de vore's les cares amb Sergio i Tonet IV.


Per a consultar totes les notícies del campionat, punxeu ací: VI Trofeu Mixt Savipecho

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article