Fem Pilota - Capçalera

Bueno i Nacho, darrere dels passos de Grau

Escala i Corda

PilotaViu / Sueca.

La capital de la Ribera Baixa, Sueca, rebrà la segona partida de quarts de final en l'individual d'Escala i Corda, on Bueno i Nacho s'enfrontaran per un lloc en les semifinals.

La partida es disputarà diumenge 21 a les 11.30 h. Tot i estar inicialment prevista per a divendres, el temporal de gota freda han provocat un ajornament.

Un enfrontament entre mitgers que assegura que almenys un dels dos arriba a semifinals. No estaran a soles, ja que l'únic classificat fins al moment és un altre jugador en esta posició, Pere, que es va desfer del ja favorit Francés en la primera partida de quarts.

Amb la partida de divendres, Nacho o Bueno l'acompanyaran i buscaran de repetir la gesta de Grau, que l'any 2000 es va convertir en l'únic mitger en obtindre el títol del mà a mà en la modalitat per dalt.

En la partida de divendres ens trobem al mitger de Meliana, que en l'anterior edició del mà a mà va caure en la ronda de quarts contra el campió, Soro III. A l'altra banda de les lloses del trinquet, Nacho intentarà la revenja de l'últim enfrontament entre ambdós en esta competició.

Va ser fa un any al mateix trinquet, Sueca, en la partida classificatòria de fase prèvia. En aquella ocasió, Bueno va véncer al mitger de Beniparrell per un clar 60-35.

La casualitat i els emparellaments han volgut que l'enfrontament es torne a disputar al mateix trinquet on se celebrà aquella partida. Diumenge a les 11.30 h. sabrem si Nacho pot desfer-se de l'espineta, o si Bueno farà que la història es repetisca.

El vencedor s'enfrontarà a Pere Roc II o De la Vega en el trinquet de Bellreguard, el diumenge dia 28 a les 17 h.

Per a consultar el calendari complet de l'Individual d'escala i corda, punxeu ací: XXXIII Individual Bankia d'Escala i Corda

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article