elmusa

Pere elimina al botxí del campió

Escala i Corda

PilotaViu / Massamagrell.

Nova sorpresa en el 33é Campionat Individual Bankia d'escala i corda. Pere ha eliminat a Francés contra pronòstic en la primera eliminatòria de quarts de final pel resultat de 45 - 60. Amb esta victòria, el de Pedreguer es classifica per a la semifinal del 26 d'octubre a Vilamarxant, on tindrà com a rival el guanyador del duel entre Puchol II i Genovés II.

L'oratge ha permés finalment que la primera partida de quarts de final del mà a mà es disputara en el trinquet de Massamagrell, tal i com estava previst. Des del començament que Pere ha volgut portar la contrària a la postura, que donava com a favorit el jove Francés, sobretot després d'haver eliminat Soro III en octaus de final amb una partida brillant. El mitger s'ha anotat els dos primers jocs. No ha tardat Francés a reaccionar i igualar la partida, primer a 30 i després a 40. La seua reacció li ha valgut per a posar el 45 per 40 en el marcador. Semblava que la millora en el joc del jove de Petrer li valdria per a guanyar, però la valentia i menys errors forçats per part de Pere han propiciat la seua victòria.

L'Individual d'escala i corda reprendrà la seua activitat el divendres. A les 18.30h jugaran Nacho i Bueno, dos mitgers, a Sueca. A partir de les 23h jugaran Genovés II i Puchol II a Vila-real.

Per a consultar el calendari complet de l'Individual d'escala i corda, punxeu ací: XXXIII Individual Bankia d'Escala i Corda


Pere i Francés, abans de començar la partida. Foto: Paco Durà

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article