elmusa

Vercher guanya a Xeraco i disputarà l'individual

Raspall

PilotaViu / Xeraco.

El trinquet de Xeraco obria les seues portes, este dilluns, per a acollir la primera partida de la fase prèvia del Campionat Individual Bankia de Raspall. Vercher i Roberto s'enfrontaven per formar part del selecte grup de pilotaris que lluitaran pel títol del mà a mà, actualment en mans de Ian.

Com sol ser habitual en el campionat individual, el marcador eixia de 5 iguals. Roberto, de roig, va ser qui va aconseguir dominar en els primers compassos de la partida i va sumar dos jocs seguits, situant el 15 per 5 en el marcador. A partir d'aquell moment, la balança de la partida va canviar cap al costat de Vercher. El rest de Piles va ser capaç d'igualar a 15 i finalment resoldre l'enfrontament amb el 15 per 25 final.

Amb esta victòria, Vercher entra en el quadre de 16 pilotaris que disputen l'individual. S'enfrontarà a un altre mitger, Seve, que l'any passat va ser la sensació del campionat.

L'última partida de la fase prèvia enfrontarà a Iván amb Badenes. Serà dijous en el trinquet de Bellreguard i el guanyador es trobarà amb Marrahí.


Vercher i Roberto, dilluns a Xeraco. Foto: Just Huesca

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article