Amb motiu del 600 aniversari de la Generalitat Valenciana s’han programat dos trofeus per a les dos modalitats professionals de la pilota que es disputaran amb el mateix format curt de dues semifinals i la final. 

El primer en celebrar-se serà el trofeu de raspall, que ja està configurat. La primera semifinal del Trofeu Generalitat Valenciana de raspall es jugarà el dimecres de la setmana vinent, dia 5 de setembre, al trinquet de Guadassuar. La partida enfrontarà a Moltó i Tonet IV contra Sergio i Sanchis (17.00 hores).

La següent parada serà el trinquet de Genovés el divendres 7 de setembre. El campió individual, Ian, formarà equip amb Canari per a mesurar les seues forces contra Marrahí i Brisca (18.30 hores). El final de festa tindrà lloc el divendres 14 de setembre al trinquet de Piles. El títol es decidirà a la nit, en partida programada a les 23.00 hores.

Pel que fa a la modalitat d’escala i corda, el trofeu començarà la darrera setmana de setembre. El cartell d’este segon torneig encara està definint-se, però també presentarà als millors pilotaris del moment.