elmusa

Genovés II, protagonista del nou episodi de Bambant per Casa

Escala i Corda

PilotaViu / Xàtiva.

El «Botifarra» jugava a casa en l'episodi d'esta setmana de «Bambant per Casa», el programa de televisió d'À Punt Mèdia que visita les nostres comarques. El 28 d'agost tocava visitar La Costera i els presentadors, els músics Miquel Gil i Pep Gimeno «Botifarra», no van deixar passar l'oportunitat de visitar El Genovés.

Allà van tindre un amfitrió de luxe: Jose Cabanes Corcera, Genovés II. El pilotari de la Costera no va perdre l'oportunitat de fer-li la mà a Miquel Gil. A partir del minut 26 del programa, es poden escoltar diferents anècdotes sobre el joc a la localitat en un escenari de luxe: el trinquet del Genovés. També hi fa una aparició la ciclista Anna Sanchis, i tampoc és la primera vegada que els pilotaris apareixen al programa. Sacha Kruithof va ser un dels primers convidats al programa el 19 de juny.

D'altra banda, Fredi, Puchol II, Víctor Agulló i el restaurant del trinquet de Pelayo també tingueren un espai al programa Tot Esport del 29 d'agost (vídeo, a partir del minut 23).
 
Per a veure el programa complet, punxeu ací: Bambant per casa (28/8/2018)

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article