Fem Pilota - Capçalera

L'Individual d'Escala i Corda ja té data d'inici

Escala i Corda

PilotaViu / Funpival / València.

Vila-real, 5 d'octubre. Ja hi ha trinquet i dia per a que comence la 33 edició de l'Individual d'Escala i Corda.
 
Un campionat que comença amb novetats, ja que els pilotaris no s'aniran incorporant a la competició depenent del seu resultat en l'edició anterior, sinó que enguany tots els participants començaran en la ronda d’octaus de final. Per tant, els 16 pilotaris hauran de recórrer el mateix camí cap al títol i disputar el mateix número de partides.
 
La classificació en la temporada anterior continua sent important, però, ja que els enquadraments s'han ideat tenint en compte això. Els 8 primers classificats de la passada campanya han estat designats caps de sèrie i han estat distribuïts en cadascuna de les eliminatòries dels octaus de final. Els emparellaments amb els 8 participants restants s’han configurat mitjançant sorteig.

El Grup Imparell el composen Soro III, Puchol II, Genovés II i Santi de Finestrat com a caps de sèrie, a més de Monrabal II i els pilotaris que siguen vencedors en les eliminatòries prèvies que jugaran Francés contra Guillermo, José Salvador contra Pere i Ferrer contra Álvaro Gimeno.

En el Grup Parell els caps de sèrie són Pere Roc II, Fageca, Bueno i Giner mentre que els seus rivals seran Pablo de Sella, Nacho, Salva i De la Vega.

La competició en cada grup transcorrerà de manera paral·lela fins que queden dos pilotaris, un per cada grup, que s’enfrontaran en la gran final programada el dia 4 de novembre al trinquet Pelayo de València.

Les tres prèvies es completaran el dia 24 de setembre a Borriana (José Salvador contra Pere) i el 27 de setembre a Pelayo (Ferrer contra Álvaro Gimeno i Francés contra Guillermo).

Per a consultar el calendari complet de l'Individual, punxeu ací: XXXIII Individual Bankia d'Escala i Corda

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article