PilotaViu / Funpival / Vilamarxant.

De la Vega i Carlos de Massalfassar, parella representativa d’Almussafes, van ser superiors a Pere Roc II i Roberto, que defenen l’escut de la localitat de Dénia. El frontó de Vilamarxant va ser testimoni de com els primers s’emportaren la victòria 41-24 en la tercera jornada del XIII Trofeu Diputació de València de frontó.

La dupla representant del municipi de la Ribera Baixa va eixir més llanaçada en el seu debut en l’edició d’enguany. I això ho pagaren car els rivals, que tot i despertar a meitat partida, no aconseguiren fer front a dos joves amb molta garra. El marcador, és just destacar que va ser enganyós, donat que es va veure una partida del que a simple vista els números podrien indicar.

Els quatre protagonistes sabien el que es jugaven en una competició tan important com curta. Passar a la final com a la formació amb millor puntuació després d’únicament dos partides per equip no és tarea senzilla. De la Vega i Carlos han fet bé els deures, no només per la victòria aconseguida, sino també pel gran avantatge al tanteig final. Amb este resultat, De la Vega i Carlos sumen els tres primers punts i es col·loquen líders del grup B.

Ara hauran d’esperar fins al dissabte 25, quan es jugarà la següent partida a la localitat de Paterna, on s’enfrontaran a l’equip local format per Fageca i Álex. Si els d’Almussafes guanyen, seran ells qui juguen la final contra Genovés II i Adrián de Museros. Si no ho fan, hauran d’esperar al tercer xoc entre Paterna i Dénia per veure qui s’emporta el gran premi.