En només 6 dies de competició, Genovés II i Adrián de Museros han aconseguit classificar-se per a la final del XIII Trofeu Diputació de València de frontó, en véncer 41-35 a la formació de Vinalesa, que debutava este divendres al torneig.

L’Alqueria de la Comtessa va ser la canxa esportiva on es va disputar la segona jornada de l’edició d’enguany. Amb una victòria al favor seu, els de Museros necessitaven aconseguir la segona per a tancar la classificació. L’equip de Vinalesa, amb el vigent campió Puchol II i Adrián de Quart, s’estrenava i havia de fer tot el possible perquè no es decidira res fins a l’enfrontament a Vinalesa del dia 1 de setembre.

Amb una genial acollida per part del públic, ningú va quedar decebut gràcies a l’espectacular actuació dels quatre pilotaris que protagonitzaren l’enfrontament. No van ser poques vegades les que el respectable arrancà a aplaudir els colps que amb elegància i destresa donaven a la pilota. Així doncs, Genovés II i Adrián de Museros són, per segona vegada, finalistes del trofeu. Com a campions del grup A s'enfrontaran als vencedors de l'altre grup en la partida del dia 9 de setembre. 

El grup B enfronta als equips de Paterna, Dénia i Almussafes. Els dos últims, amb Pere Roc i Roberto per un costat, i De la Vega i Carlos de Massalfassar per l'altre, s'enfrontaran diumenge a les 20.00 h. en el frontó de Vilamarxant. Serà la primera de les tres partides que disputaran els components d'este grup, i el millor dels tres s'enfrontarà a Genovés i Adrián en la gran final d'Almussafes.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!