Fem Pilota - Capçalera

Un de cada tres lectors creu que Puchol II i Adrián de Quart guanyaran el Diputació de Frontó

Frontó

PilotaViu / València.

Un de cada tres lectors creu que Puchol II revalidarà el títol del Trofeu Diputació de València de frontó. El de Vinalesa comptarà, en esta ocasió, amb un especialista de les tres parets com Adrián de Quart. El segon equip més votat en l'enquesta de PilotaViu és el de Museros, format per Genovés II i Adrián de Museros, amb un 20 % dels vots. Els segueix l'equip de Paterna, amb Fageca i Alejandro (14 % dels vots) i l'equip de Paterna, amb Pere Roc II i Roberto (11 % dels vots). Els equips amb menys opcions de guanyar, segons els lectors, són els d'Almussafes (De la Vega i Carlos de Massalfassar) i Vilamarxant (Bueno i Raül de Godelleta), amb el 9 % dels vots cadascun.

Puchol II és el gran dominador d'esta competició amb sis títols en el seu palmarés, és a  dir, ha guanyat la meitat dels campionats disputats. El 2017 va véncer amb l'ajuda de Roberto en la final jugada a Almussafes davant Pere Roc II i Pasqual de la Pobla.

La competició començarà esta vesprada a Museros, amb el duel entre l'equip local i el de Vilamarxant.
 

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article