Fem Pilota - Capçalera

JB Publicitat suma el quart torneig consecutiu del II Circuit de Màdel

Participa

El Poliesportiu Antoni Escuriet de Castelló de la Ribera va viure tres dies intensos de màdel amb el seu sisé torneig.

La de Castelló suposava la penúltima parada del II Circuit Intercomarcal de Màdel, i l'equip JB Publicitat es va tornar a emportar el títol de la categoria avançada davant els locals Pollos Planes - Galodasa en una final molt emocionant i consoliden així, encara més, el lideratge. JB Publicitat es va col·locar amb un 6 - 2 al seu favor, a només un joc de la victòria. Els de Castelló van reaccionar i, a poc a poc, van anar remuntant la partida fins a igualar a 6. L'últim i definitiu joc, també emocionant, va acabar caient de part dels líders que sumen així el seu quart títol consecutiu del Circuit.

En la segona categoria, la final la van protagonitzar Florestibles i Vividors, amb victòria final per a estos últims. Pel que fa a la categoria infantil, els campions van ser Sergi i Gerard i els subcampions Izan i Eric. Els campions i subcampions van rebre els trofeus fets per Marià Pérez.

El II Circuit Intercomarcal farà un descans durant el mes d'agost per a preparar la cita definitiva, els dies 28 i 29, a Canals.
 

Jonatan i Vicent, de l'equip JB Publicitat. Foto: Ulisses Ortiz

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article