elmusa

El Museu de la Pilota acull una exposició fotogràfica pel 150é aniversari de Pelayo

PilotaViu / València.
 
Amb motiu del 150é aniversari del trinquet Pelayo de València, des del Museu de la Pilota i l’Ajuntament del Genovés, s’organitza una exposició fotogràfica sobre la història del trinquet. A partir de l’arxiu fotogràfic del Museu i algunes cessions de l’emblemàtic trinquet, es podran veure un centenar d’imatges, triades per a l'esdeveniment.

A més, també s’exposaran una sèrie de vitrines amb material relacionat amb el trinquet Pelayo. Així, es podran veure retalls de premsa originals, cedits pel mateix trinquet, així com publicacions on apareix o se cita el trinquet.

També es podrà veure alguna peça, com un cartell de 1981, les fitxes federatives de l’any 1940, l'últim pantaló que va utilitzar el Xiquet de Quart, el caixonet de les pilotes, la roba que va portar Àlvaro en el seu comiat a Pelayo o alguna que altra entrada i talons.

La inauguració tindrà lloc al Museu de la Pilota del Genovés, el proper divendres, 27 de juliol, a partir de les 20.00 h.


Foto de l'arxiu del trinquet de Pelayo

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article