Fem Pilota - Capçalera

Moro es lesiona i no podrà jugar la final de galotxa amb el Kiwa-Quart

Galotxa

Paco Durà / Quart de les Valls.
 
El Moro no podrà disputar la final del Trofeu El Corte Inglés de galotxa, després de la lesió que va patir la nit de divendres, mentre jugava la final autonòmica de frontó per parelles.
 
Tot va passar quan, de forma fortuïta, un dels rivals, Pasqual de la Pobla, se li va creuar just en el moment de colpejar la pilota. Amb tan mala sort, que el braç del Moro va entropessar amb el cos de Pasqual i va sentir un fort cruixit al colze i un fort dolor, que el jugador i la resta dels assistents van pensar que s'havia fet prou de mal.
 
Amb tot, el Moro va acabar la partida, jugant sol amb l'esquerra. Anaven ell i Alejandro, 21-10, contra Pasqual i César Zarzo. I van guanyar els de la Pobla, encara que la preocupació del Moro era saber l'abast de la seua lesió.
 
El propi jugador ens deia ahir, més tranquil, que descartava, segur, jugar la final de galotxa, encara que no tinga cap lligament trencat, com li han diagnosticat després d'un reconeixement. Dilluns espera la confirmació després de més proves. Almenys, ja li han dit que, anant tot bé, deurà descansar un mínim de dos setmanes.
 
José Salvador, possible substitut
En el club de Quart de les Valls estan preocupats per la lesió del seu jugador i confien en que no siga res greu. I de cara a la final, ens diu el president que tenien inscrits per algun contratemps, a Guillermo i José Salvador, el primer perquè ha jugat en el Kiwa-Quart els darrers anys, i el segon per ser del poble.
 
En principi, pareix que té més possibilitats de jugar la final José Salvador, encara que vol esperar a dimecres, que també té la final indivdidual Sub-23, precisament contra Guillermo, per a confirmar si juga dissabte la final de galotxa amb el Kiwa-Quart contra el Faura. Guillermo, amb qui es confiava, pareix que ha declinat jugar.
 
Per tant, la final de galotxa, del proper dissabte a Beniparrell, entre els equips de Quart i Faura, es pot veure molt afectada per la lesió d'un jugador del pes específic del Moro; encara que en el club es confia poder-lo substituir amb garanties, tenint al jove José Salvador, de qui s'espera puga ocupar la vacant del Moro.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article