elmusa

PilotaViu rep el reconeixement de la Pobla de Vallbona per la tasca de difusió de la pilota valenciana

PilotaViu / La Pobla de Vallbona.
 
Ahir es va celebrar, a la Pobla de Vallbona, la XIII edició dels Premis de l’Esport, en què el consistori de la localitat del Camp de Túria reconeix als seus esportistes. A més, en este acte, enguany, PilotaViu ha estat guardonat per la tasca de difusió de la pilota valenciana, tant a la Pobla de Vallbona com al conjunt del territori. El coordinador del projecte, Ricard Sentandreu, va recollir el premi de la mà de Iris Marco (regidora d’Esports) i Josep Vicent Garcia (alcalde). 

Durant l'acte també fou premiat el jugador de la localitat Pasqual Balaguer com a millor esportista de l'any i va tenir reconeixement el club de pilota local. 
 

Ricard Sentandreu recollint el premi de les mans de la regidora d'Esports i l'alcalde. FOTO: Aj. de la Pobla de Vallbona
 
*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris

Joan ferrer Gandia
1.

Enhorabona pel premi rebut ,tot un reconeixement a una tasca informativa ben feta. Si no existira Pilotaviu hi hauria que inventar-la.

Comenta aquest article