elmusa

Puchol II i Carlos arrasen en la partida inaugural de la Copa

Escala i Corda

PilotaViu / Sueca.

La XI Copa Diputació d'Escala i Corda donava el seu tret d'eixida al trinquet de Sueca. L'actual campió, Puchol II, s'enstrenava en la competició amb Carlos com a nou company de batalla.

La partida va servir per a comprovar que Puchol vol revalidar el títol, sense contemplacions. El resultat contundent, 60 per 15, deixa veure la gran partida que va realitzar la parella vencedora, davant un impotent Genovés II. L'equip derrotat a Sueca haurà d'oblidar prompte esta partida i centrar-se en les següents partides del campionat.

Este dissabte, doble jornada
La segon jornada de Copa tindrà lloc en el trinquet de Borriana. L'equip de Sella, amb Pablo i Héctor, jugarà contra el d’Almussafes, format per De la Vega i Jesús. En la comarca de la Marina Alta, a Pedreguer, se celebrarà un altre duel. En este cas jugaran Francés i Raúl, representant a l’Ajuntament de Godelleta, i l’Ajuntament de Murla, amb Giner i Javi.

Per a veure els resultats, el calendari i la classificació de la Copa d'escala i corda punxeu ací: XI Copa d'escala i corda - President Diputació de València.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article