Les galotxetes de Campanar es consoliden com aposta per la pilota valenciana

Pau Molins / Campanar.

El passat dissabte, 2 de juny, es va celebrar la tercera edició del Campionat 12 hores de Galotxetes de Campanar. I els organitzadors, el CPV Socarrades de la colla de dimonis Els Socarrats de Campanar, es mostraven molt contents per com havia transcorregut tercera edició. «Hem tingut un dia espectacular! Les  galotxetes a Campanar es consoliden com una aposta pel nostre esport. Gràcies a tots els que han fet possible este dia tan gran».
 
I l'alegria encara va ser major perquè —en una final molt disputada— Kontre (membre del CPV Socarrades i un dels impulsors del campionat) i Albert de Carpesa s'imposaven a Edu Febrero i Pau de Godella. 41-39 amb remuntada inclosa per a deliri del nombrós públic que es va aplegar a veure la partida decisiva del dia. L'equip de Godella, format per Llorenç i Xavi, va completar el podi després de perdre la semifinal contra els campions.


Però el més destacat del dia va ser, un any més, l'ambient de germanor generat als carrers del poble de Campanar. Des de les 8.30 del matí fins ben entrada la nit. Des de l'entrepà de l'esmorzar, fins al del sopar, passant per la paella que els participants compartiren per a dinar a la plaça de l'església. Ramon tampoc s'ho va voler perdre i allà va estar amb la seua radial fent planxetes.

 


Dalt Ramon amb una xiqueta de Campanar. Baix el dinar a la plaça de l'església. FOTO: CPV Socarrades

Ni la pluja va impedir que el campionat es disputara amb normalitat. L'esglai va arribar després de dinar, quan el cel descarregava durant més de mitja hora. Això sí, operaris amb fregones i mantes van estar ràpids per a secar la pista i que es pogueren jugar les semifinals.

Al remat, un any més, la pilota torna a mostrar grans símptomes de vitalitat als carrers de Campanar, València. I tot, gràcies a l'esforç i la iniciativa dels membres del CPV Socarrades. Llarga vida!

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article