elmusa

Quatretonda ret homenatge al Moro entre companys i amics

Raspall

PilotaViu / Quatretonda.

Deia Waldo que si no arribes al cor de la gent, de res importa tindre el currículum ple. Ahir diumenge, al carrer de Quatretonda, es va demostrar, una vegada més, l'estima que el món del raspall li té al Moro, un dels pilotaris més carismàtics que ha xafat un trinquet.

La jornada va ser del tot completa en l'homenatge al Moro, el gran mitger d'Alcàntera del Xúquer. Al matí va començar a rodar la pilota amb partides dels més menuts de l'escola de pilota de Quatretonda. En acabar de dinar, les joves pilotaris van focalitzar el protagonisme amb una partida de raspall.


Bon ambient a Quatretonda. Foto: Museu de la Pilota del Genovés

A partir de les 17 h va arribar el moment més esperat de la vesprada. El Club de Raspall de Quatretonda va fer entrega d'un detall al Moro, que va agrair tot el suport dels aficionats. Els aplaudiments del nombrós públic assistent van precedir la partida entre Pau G., Batiste i Moro contra Armando, Alberto i Juan. Els sis pilotaris van oferir un digne espectacle amb quinzes molt disputats. La majoria d'ells fa anys que van donar els seus millors dies de pilota, però la competitivitat i les ganes de guanyar es queden. La victòria se la va endur l'equip del Moro amb un ajustat 30 per 25.

La partida que va tancar la vesprada se la van endur Mario i Ricardet II, 30 per 10, davant Momblanch i Roberto.


Les escoles de pilota de Quatretonda i la d'Alcàntera-Carcer no es van voler perdre l'acte. Foto: Museu de la Pilota del Genovés

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article