elmusa

L’escola del Puig calfa els motors per al seu viatge a El Joc del Poble

El Joc del Poble / PilotaViu / Godella.
 
El Joc del Poble arriba a la 22a edició de la temporada, i ho fa parlant amb Salva Bosch, monitor de l'escola del Puig, que viurà, a partir d'esta vesprada de divendres, un cap de setmana molt especial. Ell, junt amb vora 30 xiquets, pares, mares i socis del club viatjaran a Auñamendi, Navarra. Salva conta els detalls d'un viatge que, tant xiquets (els principals protagonistes), com adults, esperen amb molta emoció.
 
I esta setmana ha respost a la telefonada d'El Joc del Poble un dels pilotaris del futur. Es tracta d'Ivan d'Ontinyent, que amb només 16 anys, s'ha proclamat, junt amb Javi d'Oliva, campió del Circuit sub-23 de raspall. Amb la seua edat, parla amb molta maduresa del present, el futur i la importància dels estudis, que compagina bé amb la pràctica de la pilota.
 
Noèlia i Mar comenten com va anar l'última jornada de la Lliga Bankia de Raspall Femení disputada a Bicorb, mentre que Santi de Silla transmet un missatge positiu després de la seua tornada als trinquets, el passat divendres a Sueca.
 
Per a acabar escoltem a Waldo contant una anècdota de quan va jugar a escala i corda. Repassem els resultats més destacats i l'agenda de la setmana, i Sergi Durbà ens explica la paraula «encrostament».Si teniu problemes per a escotar el programa amb el navegador, punxeu ací.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article