elmusa

Waldo rep l'estima del món de la pilota en el seu adéu com a professional

Raspall

Ulisses Ortiz / Piles.

Waldo per fi va tindre el comiat que mereix. El trinquet de Piles es va quedar menut per a acollir tots els aficionats, amics, companys i familiars que van voler presenciar l'última partida com a professional d'un pilotari que, més enllà de l'increïble palmarés aconseguit, ha guanyat l'estima i l'admiració del món de la pilota valenciana.

Després d'una intensa i llarguíssima primera partida, que va servir per a augmentar l'ambient festiu de la nit, va arribar el torn del degut reconeixement a Waldo, campió de l'individual de raspall en 10 ocasions. Els seus companys pilotaris li van fer un passadís mentre el públic es trencava les mans per aplaudir el mític pilotari d'Oliva. Waldo va agrair tots els missatges i les mostres d'afecte que ha anat rebent durant estos dies. Entre els assistents no podia faltar el Genovés, a qui Waldo va dedicar unes afectuoses paraules, tot seguit d'un emocionant abraç entre les dos figures del nostre esport.
 

Dos dels més grans. Foto: Ulisses Ortiz

Les festeres de les Carmeles, organitzadores de l'acte, i el Club de Pilota de Piles, li van regalar un detall a Waldo en commemoració d'este dia tan especial.

Waldo va incidir, durant la seua intervenció amb el micròfon, en el seu caràcter guanyador i competitiu, i la partida així ho va certificar. Les condicions físiques del gran pilotari d'Oliva han anat minvant durant els anys, però va demostrar perquè molts entesos el consideren el jugador més complet del món del raspall. Vercher i Punxa, de blau, es van prendre la partida seriosament, tant com Waldo i Pau, i la igualada a 20 posava l'emoció en el marcador. Per a posar el colofó a la fantàstica vetllada, la partida va acabar amb una raspada de Waldo a la galeria, amb la facilitat i l'elegància que només tenen els grans.
 
Vídeo de l'últim quinze. AUTOR: Xavi Alberola

 

Un gran número de pilotaris va acudir al comiat de Waldo. Foto: Ulisses Ortiz

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article