Fem Pilota - Capçalera

El Kiwa-Quart guanya el derbi i es posa líder del Trofeu El Corte Inglés

Galotxa

Paco Durà / Faura.

L'equip del Kiwa-Quart, actual campió, s'ha posat al capdavant de la classificació del Trofeu El Corte Inglés de galotxa, en véncer al CPV Faura, en el derbi de les Valls que es jugava en la canxa de Faura.

El Moro brilla en el derbi. 10-70
Els seguidors del Quart eren majoria en la partida de màxima rivalitat, en la que el seu equip ha dominat la partida de forma rotunda per 10-70. Un resultat que parla per si sol de la superioritat dels visitants, un equip liderat de forma magistral pel Moro, que ha estat molt segur i contundent en el bot i també en el contrarest. Junt amb el Moro, Alex i el Xato han estat en bona línia també, igual que el feridor Berbis, que carregava tot el joc a Llopis, que no ha pogut fer front a tant desgast físic. Encara que Martí I, Sergio i el feridor M. Àngel ho han intentat també, poques vegades han pogut rematar els quinzes contra uns rivals tan encertats. Per això el marcador s'ha posat 0-30 i ja la partida s'ha convertit en una lluita desigual quasi tots els jocs.

Albuixec sorprén al Beniparrell. 45-70
A la canxa de Beniparrell també han guanyat els visitants. Allí l'Albuixec (Sergi, Samuel, Lucha i Alfonso) s'han endut la victòria, 45-70, davant Julián, Hilari, Herrera i el feridor Carlos. Sergi ha sigut el més destacat, dins d'un equip molt segur.

Marquesat supera Massalfassar. 70-25
A la canxa d'Alfarb, l'equip del Marquesat, format per Pau, Alex, Nando i el feridor Benja, han guanyat al de Massalfassar (Jorge, Ximo, Luis i Paco), 70-25, en partida de domini dels locals.

La pluja impedeix jugar a Montserrat
La partida entre Montserrat i Meliana ha sigut ajornada per la pluja.

Classificació:
Kiwa-Quart, 12 punts.
Albuixec, 10.
Ovocity-Marquesat, 9.
L. Montserrat, 8.
Faura, 7.
Beniparrell, 5.
Massalfassar, 2.
Meliana, 1.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article