Ian, Canari i Ricardet repassen la Lliga Bankia en El Joc del Poble

El Joc del Poble / PilotaViu / Godella.
 
El passat diumenge es va disputar a Bellreguard la gran final de la Lliga Bankia de Raspall, en què Ian, Canari i Ricardet es van proclamar campions. El punter i el mitger han visitat esta setmana els estudis de Ràdio Godella, mentre que Ian va comentar les seues sensacions després de la victòria per via telefònica. «Ara ja ens creguem que hem guanyat una Lliga Bankia», deia Ricardet al principi d’una entrevista de més de 45 minuts, on els protagonistes es mostren molt naturals parlant de tàctica, dels rivals, l’ambient, la celebració… El trio representant de Senyera deixa clar i demostra en el programa que un dels seus secrets ha sigut la cohesió i el bon rotllo.
 
Abans d’acabar escoltem a un altre campió, en este cas Alejandro de Paterna, que va aconseguir, també la setmana passada el Trofeu Sant Pere del Puig.
 
Esta setmana, la paraula escollida per Sergi Durbà per a ‘Paraules al mur’ ha sigut «feridor». 
 

 
Si teniu problemes per a escoltar el programa amb el reproductor, punxeu ací. L’equip d’El Joc del Poble vos desitja unes bones pasqües!

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article