elmusa

«Vam celebrar el val - net, amb 50 per 50, quasi com si haguérem guanyat»

Escala i Corda

PilotaViu / Godella.

Els recents campions de la Lliga Bankia d'Escala i Corda van passar pels micròfons d'El Joc del Poble este passat divendres per a desvelar els detalls de la final que els va coronar a Pelayo. Després d'una setmana on la rutina ha tornat de manera més suau, els pilotaris continuen «assaborint encara el triomf», com afirmava Carlos durant el programa.

Amb 50 iguals i 30 net per al trio de Pere Roc, va arribar el quinze més llarg i, probablement, més decisiu de la partida. Maties Oliver i Pau Molins, conductors del programa El Joc del Poble, els van mostrar eixe precís instant de la final mentre els pilotaris recordaven què passava pels seus caps. Per a Pere Roc II guanyar aquell llarguíssim i disputat quinze des del rest, els va donar una motivació extra que li va fer veure el camí de la victòria. Però el rest de Benidorm ja havia sentit que tenien la partida més a prop un poc abans, quan van aconseguir fer 40 per 45, encara que va haver d'ajudar-lo Jesús per a motivar-se. «En eixe tram de la partida vaig dubtar si guanyàvem o no la final. Quan ens van fer el val en 35 per 45, li vaig dir a Jesús: "juga, juga..." i va vindre per mi perquè em va veure en la cara que me n'havia anat de la partida, i de la mateixa manera que en 15 per 30 li vaig dir jo que podíem remuntar, en eixe moment va ser ell el que em va dir que encara podíem». Al remat van fer pujar el joc 40 en el seu marcador: «vam fer eixe joc per a passar al dau i jo ja sabia que anàvem a guanyar, perquè jo ja estava dins de la partida altra vegada», explicava Pere Roc. Amb el 50 per 50, Pere Roc ja estava en plenitud, especialment quan van aconseguir sumar eixe joc tan llarg que els donava el val - net. «Sabia que jo ja estava dins de la partida i anava a donar el 100%». Jesús, per la seua banda afirmava que «guanyar eixe quinze ens va donar molta moral i confiança». Carlos recorda el moment on els coixinets dels espectadors es van enlairar irremeiablement: «vam celebrar el val - net en 50 per 50 quasi com si haguérem guanyat».
 
Ací pots veure el quinze més llarg de la partida amb 50 - 50 i 30 - net

Pere Roc II, Jesús i Carlos van guanyar la revenja a Vilamarxant
Després del programa d'El Joc del Poble del matí de divendres, els pilotaris van prendre el camí cap a Vilamarxant, on s'havien de tornar a enfrontar, de nou, a Francés, Javi i Bueno. El públic va respondre amb una bona entrada però en esta ocasió la partida no va ser l'esperada. El trio vencedor de la Lliga va dominar en el marcador des del principi i es va endur el triomf per un clar 60 per 30.

Torna a escoltar el programa número 18 d'El Joc del Poble.Si teniu problemes per a escoltar l'àudio a través del reproductor, punxeu ací.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article