Fem Pilota - Capçalera

Els equips de Soro III i Francés es classifiquen per a semifinals al límit

Escala i Corda

Pau Molins / Bellreguard.
 

Els equips de Soro III i Santi (Ajuntament de València) i Francés, Javi i Bueno (Ajuntament de Vila-real) han aconseguit la classificació per a les semifinals de la Lliga Bankia d'Escala i Corda al límit. En l'última partida de la primera fase, després d'una partida a Bellreguard amb final feliç per als cinc protagonistes. El resultat de 60-55 a favor de Soro III i Santi deixa un repartiment de punts que aprofita als dos equips, que es mesuraran contra els primers en el cas de Francés i companyia, i contra els segons en el cas de Soro III i Santi.

Començaven la partida fent el dau els rojos, que guanyen els tres primers jocs en una partida de quinzes llargs. Ningú volia errar i els més regulars en eixe joc eren Soro III I Santi. Els blaus no aconseguien encadenar tres quinzes bons.

 

Amb 30-15 Javi s’encenia amb ell mateix, en disposar la parella del primer val del joc. Amb una falta d'Oltra, i una pilota de Soro III a la galeria, els rojos desaprofitaven el primer i el segon. Però al tercer val, queia el joc i els blaus no donaven sensació de fer perillar l'hegemonia roja en la partida. No fins al moment. 35-15.

 

Al següent joc arribaria l'estrena del trio. Francés posava la rúbrica amb una pilota parada que enviava a la llotgeta, després de liderar la reacció del seu equip i arrencar els aplaudiments d'un públic poc acostumat a veure partides de l'alt. 20-35.

 

Semblava que podia confirmar-se l'arrancada blava des del dau amb el segon joc consecutiu, però la confiança d'un gran Santi i la solvència de Soro III servien per a donar-li la volta a un val i 30 per la via ràpida. Es feien amb un avantatge de quatre jocs. 40-20.
 


Soro III juga una pilota parada al 6 a Bellreguard. Foto: Pau Molins

 

Arribava el seté joc amb els rojos tranquils i segurs d'ells mateixos. Recuperaven un val i 15 en contra, però dos erros de Santi, potser els primers de tota la partida, els donaven el joc al trio. Però al següent, quan estaven a dos, la mala sort feia bollir a Francés. Dos pilotes trencaven entre el públic escampat de la part del cap de l'escala. 45-30. La cosa ja començava a encarrilar-se per als rojos, i més amb el 50-30. 

 

Però tot i que els blaus passaven al rest amb el cap baix, no es donarien per vençuts. Soro III i Santi sumaven amb esforç el joc 55 i es col·locaven a un del seu objectiu, la victòria i les semifinals. Als blaus els quedaven quatre jocs, i es posarien a la faena. Els dos primers se'ls enduien clarament. 40-55. El tercer encara més clar. Joc net i estaven a un de les semis. 45-55. I amb una ferida de Perdito acabaven culminant la reacció davant una parella que donava símptomes de cansament.

 

Però encara hi hauria més. Els blaus igualaven a 55 acabant el joc, primer amb un quinze espectacular de Francés tallant corda, i després amb un altre de Javi.

Passava Soro III a fer el dau amb la pressió i la por en el cos de quedar-se fora després de no haver tancat la partida.

Però a la fi, els 5 protagonistes de Bellreguard acabaven contents en semifinals. Soro III i Santi jugaran contra l'equip de Pere Roc II a Pedreguer i l'equip de Francés s'enfrontarà a Puchol II i Nacho a Vilamarxant.

Per a veure totes les notícies relacionades accediu ací: Notícies XXVII Circuit Professional Escala i Corda.

Per a veure el calendari, els resultats i la classificació accediu ací: Calendari, resultats i classificació XXVII Circuit Professional Escala i Corda.Francés, Javi i Bueno s'enfrontaran a Puchol II i Nacho. Foto: Funpival

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article