Fem Pilota - Capçalera

El trio de Genovés II aconsegueix una victòria insuficient

Escala i Corda

Paco Durà / València.

El trio de Genovés II, Fèlix i Monrabal ha tancat la primera fase de la Lliga Bankia d’Escala i Corda amb victòria al trinquet Pelayo, en véncer De la Vega, Raúl i Àlvaro, per 60-55, un resultat que no li podrà servir per a classificar-se per a semifinals, ja que s’ha quedat amb 5 punts i els altres quatre rivals, que tenen 6 punts, s’enfronten este diumenge entre ells en les partides de Xàbia i Bellreguard, d’on eixiran els altres tres equips, que junt al de Vinalesa, passaran a semifinals.
 
A última hora, com vam avançar, Puchol II i Nacho no han pogut disputar la partida de Pelayo. Això ha fet que l’equip que els substituïa era totalment diferent. De la Vega, Raúl i Àlvaro eren els encarregats de cumplir l’expedient d’enfrontar-se al trio de Murla, format per Genovés II, Fèlix i Monrabal, i intentar fer el millor resultat possible.
 
I la veritat és que durant molt de temps de la partida de Pelayo pareixia que els substituts de l’equip de Vinalesa podrien guanyar. Des del principi, De la Vega, Raúl i Àlvaro dominaven i han posat el marcador en un 50-30 a la seua mà, que pareixia els podria donar una victòria que pocs esperaven, ja que era més lògic que el trio de Genovés II anara més a per a totes, per veure si podia encara aconseguir una classificació que podríem qualificar quasi d'utòpica, ja que no depenien sols d’ells.
 
Una victòria insuficient per a classificar al trio de Murla
Tanmateix, la partida anava per un camí que portava a tot el contrari, ja que De la Vega, Raúl i Àlvaro estaven molt encertats i tots els anava a les mil meravelles. Però, Genovés II i els seus companys han reaccionat i, poc a poc, han anat pegant-li la volta com un calcetí a la partida. En el tram final, han reduït la distància, tant que a la fi encara han remuntat un 55-45, que els donava de forma ja inesperada una victòria, 60-55, que no servirà al trio de Murla per a seguir en la Lliga, però si moralment per a demostrar al nombrós públic que quasi omplia Pelayo, que fins a l’últim instant han donat tot el que podien.
 
Ara queda per veure el que passa este diumenge als trinquets de Xàbia (11.30 h del matí) i Bellreguard (16.30 h), on s’enfronten els equips de Pere Roc i Marc, primer; i els de Soro i Francés, després.

Per a veure totes les notícies relacionades accediu ací: Notícies XXVII Circuit Professional Escala i Corda.

Per a veure el calendari, els resultats i la classificació accediu ací: Calendari, resultats i classificació XXVII Circuit Professional Escala i Corda.
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article