elmusa

Soro III i Santi guanyen al trio de Genovés II i mantenen opcions de classificar-se

Escala i Corda

Paco Durà / Massamagrell.

La parella de Soro III i Santi s'ha imposat al trio de Genovés II, Fèlix i Monrabal II per 60 - 40 en la partida disputada al trinquet "Tio Pena", que registrava prou bon ambient en les graderies, i que manté obertes les opcions de classificar-se per a l'equip que representa a l'Ajuntament de València en la Lliga Bankia d'Escala i Corda. Abans de començar s'ha guardat un respectuós minut de silenci a la memòria de l'exjugador, Miquel Peris, que ha faltat esta setmana.

La partida ha sigut trepidant i en tot moment, des del primer al darrer quinze, els dos equips han anat a totes com era d'esperar, ja que s'ho jugaven tot a una carta per poder mantindre l'esperança de passar a semifinals. L'afició ha pogut gaudir de la partida, que ha mantingut la intensitat fins al darrer joc, sobretot, per la magnífica actuació de la parella. Soro III ha estat impressionant, a partir dels 30 tantos. I també Santi l'ha acompanyat molt, per la qual cosa han aguantat l'escomesa inicial del trio de Genovés II, que en la primera meitat de la pugna, estaven sempre damunt de la pilota i amb "l'escopeta carregada" perquè tornara més forta que arribava.

Primera part molt bona del trio
Eixa primera part, en la que el trio ha trencat un joc del rest, feia pensar que la parella ho tindria molt complicat davant un trio que anava a totes amb molta eficàcia. Tant Genovés, com Fèlix i Monrabal portaven autèntiques bales en eixos primers jocs; i amb les galeries privades, sempre té el trio més possibilitats, o almenys això pensaven els travessadors, que donaven a favor dels "blaus".

Però, Soro III i Santi, que tenien Oltra de feridor, han sabut aturar l'empenta del rival. I després de parar al trio, han passat a l'ofensiva i enmig d'una forta i intensa lluita, han tret un joc del rest i dos del dau i han posat el marcador 45-30, un avantatge que els posava en el camí recte cap a la victòria.
 

Soro III ha acabat quallant una gran partida. Foto: Museu de la Pilota del Genovés

Soro III ha tret el manual i Santi l'ha acompanyat prou
I així ha sigut, perquè Soro III, cada vegada més, ha tret el seu manual i ha estat molt segur i passava tot el que li venia; al mateix temps que Santi també li llevava pilotes complicades, encara que no era fàcil per a ningú. El trio, per contra, en el tram final ha baixat el nivell de rendiment i, a poc a poc, la partida ha anat decantant-se per a la parella, fins a tancar-la per 60-40, el que li donava els tres punts, que mantenen en peu les seues aspiracions d'arribar a les semifinals, mentre que deixava al trio pràcticament fora de qualsevol possibilitat, ja que ara tenim quatre equips amb sis punts, a falta d'una partida cadascú.

La situació, per tant, es presenta molt emocionant de cara a les últimes partides del proper cap de setmana, particularment, en les dos partides de diumenge, a Borriana (Pere Roc, Jesús i Carlos contra Marc, Pere i Tomàs II) i Bellreguard (Soro III i Santi contra Francés, Javi i Bueno), on eixos quatre equips disputaran dos partides decisives. Mentre que dissabte, a Pelayo, Puchol I Nacho, ja classificats, jugaran contra Genovés II, Fèlix i Monrabal, en una partida que tindrà menys transcendència de cara a la classificació.
 

Abans de l'inici de la partida s'ha guardat un respectuós minut de silenci en memòria del pilotari Peris. Foto: Paco Durà
 
Per a veure totes les notícies relacionades accediu ací: Notícies XXVII Circuit Professional Escala i Corda.

Per a veure el calendari, els resultats i la classificació accediu ací: Calendari, resultats i classificació XXVII Circuit Professional Escala i Corda.

Declaracions de Santi per a Funpival:

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article