elmusa

La contundent victòria de l'equip de Francés deixa la classificació en un puny

Escala i Corda

PilotaViu / Dénia.

La XXVII Lliga Bankia d'Escala i Corda està més igualada que mai. Les victòries dels equips de Pere Roc II i Francés en la jornada disputada este diumenge a Vilamarxant i Dénia deixen un triple empat a 6 punts en la taula classificatòria. Si Pere Roc II, Jesús i Carlos superaven amb molta lluita la parella de Vinalesa, formada per Puchol II i Raúl (Nacho era baixa per una xicoteta lesió a la mà), l'equip format per Francés, Javi i Bueno superava amb molta més solvència l'equip de Marc, Pere i Tomàs II.

La quarta jornada podia servir-li a Marc, Pere i Tomàs II per a deixar sentenciada la seua classificació a la ronda següent. Tanmateix, l'equip de Francés acabava emportant-se netament la victòria per 60 - 25 en la partida de Dénia. Javi es desmarcaria com la gran figura de l'enfrontament. El mitger de Massalfassar és el gran capità de la formació que representa l'Ajuntament de Vila-real, i a Dénia acaparava tot el protagonisme amb una partida excepcional.

Amb estos resultats queda tot pendent de la cinquena i definitiva jornada. Dimarts a Massamagrell tancaran la quarta jornada els equips encapçalats per Genovés II i Soro III, ambdós amb 3 punts a la cua de la classificació. El vencedor se sumarà a la pugna per seguir vius a la competició, mentre que qui caiga derrotat veuria quasi impossible mantindre opcions de passar a semifinals.

Per a veure totes les notícies relacionades accediu ací: Notícies XXVII Circuit Professional Escala i Corda.

Per a veure el calendari, els resultats i la classificació accediu ací: Calendari, resultats i classificació XXVII Circuit Professional Escala i Corda.
 
 

El trio de Francés ha guanyat amb contundència. Foto: Funpival
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article