elmusa

Pere Roc II, Jesús i Carlos guanyen als líders

Escala i Corda

Ulisses Ortiz / Vilamarxant.

L'equip de Benidorm, integrat per Pere Roc II, Jesús i Carlos ha fet un pas important per a continuar en la dura lluita per a classificar-se per a les semifinals de la XXVII Lliga Bankia d'Escala i Corda en superar l'equip de Vinalesa pel resultat de 40 - 60. Nacho era baixa per al duel d'este diumenge a Vilamarxant per una lesió a la mà, i Raúl havia sigut l'escollit per a acompanyar Puchol II en la seua quarta partida del campionat.

L'equip de Vinalesa ja es trobava classificat matemàticament per a les semifinals però anava a donar guerra. Després del 20 per 20 inicial, amb els dos equips fent el joc des del dau, els blaus començaven a prendre un xicotet avantatge: 20 - 30, 25 - 35 i 30 - 40. No aconseguia l'equip de Pere Roc II escapar-se més de dos jocs en el marcador en una partida amb quinzes llarguíssims que rebien el reconeixement dels aficionats. A poc a poc els rojos milloraven la seua compenetració i remuntaven fins al 40 iguals. Semblava que la partida tornava a anivellar-se però la parella començava a pagar l'esforç i Puchol donava mostres de problemes a la seua mà dreta, fet que el feia entrar al vestidor per a tractar de trobar-li solució. Amb 40 - 50 per a Pere Roc II i els seus, els rojos desaprofitaven un val net que acabaria per ensorrar les seues possibilitats d'arrapar almenys un punt de Vilamarxant. Els blaus seguien en la bona línia i s'emportaven la seua segona victòria en la Lliga per 40 - 60.

Amb esta victòria l'equip de Pere Roc II suma 6 punts en la taula classificatòria, els mateixos que l'equip de Marc, Pere i Tomàs II i el de Francés, Javi i Bueno que s'enfrontaven este diumenge a Dénia amb victòria per als de Francés (60 -25).

Per a veure totes les notícies relacionades accediu ací: Notícies XXVII Circuit Professional Escala i Corda.

Per a veure el calendari, els resultats i la classificació accediu ací: Calendari, resultats i classificació XXVII Circuit Professional Escala i Corda.


Jesús fent la caiguda d'escala. Foto: Ulisses Ortiz

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article