Fem Pilota - Capçalera

Marc, Pere i Tomàs II es col·loquen segons en la Lliga

Escala i Corda

PilotaViu / Borriana.

Marc, Pere i Tomàs II (Ajuntament de Pedreguer - Masymas) aconseguien la seua segona victòria de la XXVII Lliga Bankia d'Escala i Corda en superar la parella formada per Soro III i Santi de Finestrat (Ajuntament de València) en el trinquet de Borriana.

La partida eixia anivellada, amb els dos equips desplegant un gran joc. Amb 25 iguals, Soro III i Santi sumaven dos jocs seguits i s'escapaven lleugerament. Res feia presagiar que el marcador de la parella ja no es mouria fins al resultat final, menys encara quan en el joc següent disposarien d'un val net que Marc, Pere i Tomàs II s'encarregarien de tombar després de grans intercanvis (35 - 30). Els rojos no paraven d'intentar-ho però el trio blau cada vegada es mostrava més sòlid sobre les lloses del trinquet de Borriana i ja no pararien de sumar fins al 35 per 60 final.

No els ha anat les coses com esperaven a Soro III i Santi per la Plana Baixa, on van perdre en la jornada inaugural a Vila-real i, en esta ocasió, a Borriana. Es queden amb tres punts però amb moltes opcions encara de seguir vius en la competició. Per a Marc, Pere i Tomàs II la jornada ha sigut molt positiva, i se situen segons en solitari, deixant els seus perseguidors a tres punts de distància.

VÍDEO DE L'ÚLTIM 15 DE LA PARTIDAEn l'altra partida de la jornada, Genovés II, Fèlix i Monrabal s'han enganxat a la Lliga gràcies a la seua victòria sobre Pere Roc II, Jesús i Carlos (60 - 35).

Per a veure totes les notícies relacionades accediu ací: Notícies XXVII Circuit Professional Escala i Corda.

Per a veure el calendari, els resultats i la classificació accediu ací: Calendari, resultats i classificació XXVII Circuit Professional Escala i Corda.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article