elmusa

Puchol II i Nacho s'escapen al capdavant de la classificació

Escala i Corda

PilotaViu / Guadassuar.

L'equip de Vinalesa, format per Puchol II i Nacho, tornava a guanyar en la seua tercera cita de la XXVII Lliga Bankia d'Escala i Corda. La parella va ser capaç de véncer l'equip de Francés, Javi i Bueno (Ajuntament de Vila-real) en el trinquet de Guadassuar i posar així una distància de 6 punts respecte al segon classificat.

No tardaven els rojos a posar terra pel mig en el marcador, demostrant que la seua compenetració és total. L'avantatge anava augmentant a poc a poc, primer 25 per 20 fins a arribar al 40 per 25. El bon paper de Francés, Javi i Bueno els feia apropar-se als seus rivals, però no aconseguien quedar-se a menys de dos jocs de la igualada. Puchol II i Nacho continuaven sumant més jocs que el trio i s'enduien la victòria definitiva per 60 a 45, deixant l'esforç dels seus rivals sense la recompensa de puntuar almenys un punt.

Amb este resultat Puchol II i Nacho encarrilen la classificació per a semifinals, sent l'únic equip imbatut de la competició.

La pròxima jornada de la Lliga tindrà lloc diumenge 11 de febrer amb una doble cita a Murla i Borriana, a partir de les 11.30 h. L'equip de Pere Roc II s'enfrontarà al de Genovés II a Murla, mentre que l'equip de Soro III i el de Marc es veuran les cares en el trinquet de Borriana.

Per a veure totes les notícies relacionades accediu ací: Notícies XXVI Circuit Professional Escala i Corda.

Per a veure el calendari, els resultats i la classificació accediu ací: Calendari, resultats i classificació XXVII Circuit Professional Escala i Corda.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article