elmusa

L’equip de Pere Roc II s’imposa en casa de Francés

Escala i Corda

PilotaViu / Petrer.
 
El trinquet de Petrer acollia, en la vesprada de dissabte, la segona partida de la Lliga Bankia. Francés, que jugava a casa junt amb Javi i Bueno, no va tindre el debut somiat davant els seus. Pere Roc II, Jesús i Carlos s’imposaren per 60-45. El trio roig capitanejat pel vigent campió, va arribar a estar 55-30, i tot i la reacció dels blaus, es va acabar emportant els tres primers punts.
 
Després d’aconseguir un joc cada equip, els representants de l’Ajuntament de Benidorm van aconseguir posar-se amb un avantatge de 30-20 que, a partir d’eixe moment pràcticament no faria altra cosa que augmentar. 
 
Amb una actuació molt destacada dels tres jugadors rojos, la partida es podria haver acabat molt abans. Arribaren a estar 55-30 per davant. Però la reacció de Francés i Javi va despertar la il·lusió del públic local, que creia en la remuntada. No obstant això, els de Pere Roc II tancaren el debut amb victòria per 60-45. Francés no va poder dedicar cap punt al seu públic, que malgrat la derrota del jugador local, se’n va anar molt content del trinquet amb la segona partida de la Lliga Bankia.
 
Francés va rebre molt de suport per part del públic del seu poble. FOTO: José Luis Hernández

La Lliga continua demà a Benissa a les 18.30 hores, amb la partida que enfrontarà a Benissa els dos equips que falten per debutar. Genovés II, Fèlix i Monrabal contra Marc, Pere i Tomàs II.
 

Per a veure totes les notícies relacionades accediu ací: Notícies XXVI Circuit Professional Escala i Corda.

 

Per a veure el calendari, els resultats i la classificació accediu ací: Calendari, resultats i classificació XXVII Circuit Professional Escala i Corda.
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article